Käyttöehdot

Kenraali

Tämän verkkosivuston (“Sivusto”) omistaa ja ylläpitää TentRentals d/b/a ” tentrentals.fi ” (“YHTIÖ”, “me” tai “me”). Käyttämällä Sivustoa sitoudut noudattamaan näitä palveluehtoja ja käyttämään Sivustoa näiden palveluehtojen, tietosuojakäytäntömme ja mahdollisten lisäehtojen mukaisesti, jotka saattavat koskea Sivuston tiettyjä osia tai tuotteita ja Palvelut ovat saatavilla Sivuston tai YRITYKSEN kautta. Sivustolle pääsy millä tahansa tavalla, joko automatisoidusti tai muutoin, merkitsee Sivuston käyttöä ja suostumuksesi noudattamaan näitä palveluehtoja.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä Palveluehtoja tai asettaa uusia ehtoja Sivuston käytölle ajoittain, jolloin julkaisemme tarkistetut käyttöehdot tällä verkkosivustolla. Jatkamalla sivuston käyttöä tällaisten muutosten lähettämisen jälkeen hyväksyt palveluehdot sellaisina kuin ne ovat muutettuina. Immateriaalioikeudet

 

Rajoitettu lisenssimme sinulle

Tämä Sivusto ja kaikki sivustolla saatavilla olevat materiaalit ovat meidän ja/tai tytäryhtiöidemme tai lisenssinantajien omaisuutta, ja ne ovat tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muiden immateriaalioikeuslakien suojaamia. Sivusto on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen ei-kaupalliseen käyttöön. Et saa käyttää Sivustoa tai Sivustolla saatavilla olevaa materiaalia tavalla, joka loukkaa oikeuksiamme tai jota emme ole valtuuttaneet. Tarkemmin sanottuna et saa muokata, kopioida, jäljentää, julkaista uudelleen, ladata, lähettää, lähettää, kääntää, myydä, luoda johdannaisteoksia, hyödyntää tai levittää aineiston omistajan nimenomaista lupaa, ellei näissä käyttöehdoissa tai materiaalin omistaja ole antanut siihen nimenomaista lupaa. tavalla tai välineellä (mukaan lukien sähköpostilla tai muulla sähköisellä tavalla) mitään Sivuston materiaalia. Voit kuitenkin aika ajoin,

 

Lisenssisi meille

Lähettämällä tai lähettämällä mitä tahansa materiaalia (mukaan lukien rajoituksetta kommentit, blogimerkinnät, Facebook-julkaisut, valokuvat ja videot) meille Sivuston, Internet-ryhmien, sosiaalisen median paikkojen kautta tai jollekin henkilökunnallemme sähköpostitse, tekstiviestillä tai muulla tavalla, edustat: (i) että olet materiaalin omistaja tai julkaiset tai lähetät materiaalin omistajan nimenomaisella suostumuksella; ja (ii) olet vähintään 13-vuotias. Lisäksi, kun lähetät, sähköpostitse, tekstiviestillä tai toimitat tai lähetät mitä tahansa materiaalia, annat meille ja kaikille valtuutetuillemme rojaltivapaan, pysyvän, peruuttamattoman, ei-yksinomaisen, rajoittamattoman, maailmanlaajuisen luvan käyttää, kopioida, muokata, välittää, myydä, hyödyntää, luoda johdannaisteoksia, levittää ja/tai esittää julkisesti tai näyttää tällaista materiaalia kokonaan tai osittain millä tahansa tavalla tai välineellä, nyt tunnettu tai myöhemmin kehitetty mihin tahansa tarkoitukseen. Edellä oleva myöntö sisältää oikeuden hyödyntää mitä tahansa omistusoikeuksia tällaisessa julkaisussa tai lähettämisessä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tekijänoikeus-, tavaramerkki-, palvelumerkki- tai patenttilakien mukaiset oikeudet minkä tahansa asiaankuuluvan lainkäyttöalueen mukaisesti. Lisäksi tällaisten oikeuksien käyttämisen yhteydessä annat meille ja kaikille valtuutetuillemme oikeuden tunnistaa sinut minkä tahansa julkaisujesi tai julkaisujesi tekijäksi nimen, sähköpostiosoitteen tai näyttönimen perusteella, kuten katsomme sopivaksi.

Ymmärrät ja hyväksyt, että kaikki alun perin meille luomasi lisäykset katsotaan “vuokratyöksi”, kun suoritettu työ kuuluu Yhdysvaltain tekijänoikeuslain pykälän 101 vuokratyön määritelmän piiriin, sellaisena kuin se on muutettuna. Sellaisenaan näiden teosten tekijänoikeudet kuuluvat YHTIÖLLE niiden luomisesta lähtien. Täten YRITYStä pidetään sen tekijänä ja yksinomaisena omistajana, ja sillä on oikeus hyödyntää mitä tahansa tai kaikkia tuloksia ja tuottoa missä tahansa ja kaikissa medioissa, jotka nyt tunnetaan tai myöhemmin kehitetään, kaikkialla universumissa, ikuisesti kaikilla kielillä, kuten YRITYS päättää. Siinä tapauksessa, että mitä tahansa tässä esitettyjen lähetystesi tuloksista ja tuotoista ei pidetä “vuokratyönä” tekijänoikeuslain, sellaisena kuin se on muutettuna, pykälän 101 mukaisesti, sinä täten ilman lisäkorvausta, peruuttamattomasti luovuttaa, välittää ja siirtää YHTIÖLLE kaikki omistusoikeudet, mukaan lukien rajoituksetta kaikki tekijänoikeudet ja tavaramerkit kaikkialla maailmankaikkeudessa, pysyvästi kaikissa välineissä, riippumatta siitä, ovatko ne nyt tiedossa tai myöhemmin kehiteltyjä, tällaiseen materiaaliin ja kaikkiin oikeuksiin, nimikkeisiin ja etuihin ja kaikkiin sellaisiin omistusoikeuksiin kaikissa välineissä, olivatpa ne nyt tunnettuja tai myöhemmin suunniteltuja, kaikkialla universumissa, ikuisesti. Kaikki lähetetty materiaali, joka on kopioita aiemmista teoksistasi, on meidän yhteisomistuksessamme. onko nyt tiedossa tai myöhemmin suunniteltu, kaikkialla universumissa, ikuisesti. Kaikki lähetetty materiaali, joka on kopioita aiemmista teoksistasi, on meidän yhteisomistuksessamme. onko nyt tiedossa tai myöhemmin suunniteltu, kaikkialla universumissa, ikuisesti. Kaikki lähetetty materiaali, joka on kopioita aiemmista teoksistasi, on meidän yhteisomistuksessamme.

Hyväksyt, että YRITYKSELLÄ on oikeus, mutta ei velvollisuutta, käyttää ja näyttää kaikenlaisia ​​julkaisuja tai lahjoituksia ja että YRITYS voi päättää lopettaa minkä tahansa tällaisen materiaalin (tai minkä tahansa sen osan) käytön ja näyttämisen milloin tahansa mistä tahansa syystä. mitä tahansa. Linkittämisen ja kehystyksen rajoitukset. Voit luoda hypertekstilinkin Sivustolle niin kauan kuin linkki ei mainitse tai vihjaa, että me tai Sivusto sponsoroi sivustoasi. Et kuitenkaan saa ilman kirjallista lupaamme kehystää tai linkittää sivuston sisältöä tai sisällyttää toiselle verkkosivustolle tai muuhun palveluun materiaaliamme, sisältöämme tai immateriaaliomaisuuttamme.

 

Vastuuvapauslausekkeet

Koko Sivuston aikana voimme tarjota linkkejä ja viitteitä kolmansien osapuolien ylläpitämille Internet-sivustoille. Linkittämisemme tällaisille kolmansien osapuolien sivustoille ei tarkoita tällaisten sivustojen tai sivustoilla tai niiden kautta tarjottujen tietojen, tuotteiden tai palveluiden tukemista tai sponsorointia. Lisäksi me emmekä tytäryhtiöt käytä tai hallitse millään tavalla tietoja, tuotteita tai palveluita, joita kolmannet osapuolet voivat tarjota Sivustolla tai sen kautta tai verkkosivustoilla, joihin olemme linkinneet sivustolla.

Mahdollisesti kolmansien osapuolien, mukaan lukien tiedon tarjoajien, ilmaisemat tai saataville antamat mielipiteet, neuvot, lausunnot, palvelut, tarjoukset tai muut tiedot tai sisältö ovat vastaavien tekijöiden tai jakelijoiden, eivät YRITYKSEN, omia mielipiteitä, neuvoja, lausuntoja, palveluita, tarjouksia. YRITYS tai mikään kolmannen osapuolen tietojen tarjoaja ei takaa minkään sisällön tarkkuutta, täydellisyyttä tai hyödyllisyyttä. Lisäksi YRITYS ei tue eikä ole vastuussa minkään sellaisen mielipiteen, neuvon tai lausunnon tarkkuudesta ja luotettavuudesta, jonka joku muu kuin YRITYKSEN valtuutettu edustaja on antanut millään Sivustolla toimiessaan virallisessa ominaisuudessaan.

SIVUSTOLLA TAI KAUTTA TARJOAMAT TIEDOT, TUOTTEET JA PALVELUT SEKÄ YRITYKSEN SEKÄ KOLMANSIEN OSAPUOLEN SIVUSTOJEN TARJOTTAA “SELLAISENAAN” JA ILMAN MINKÄÄNLAISIA NIMENOMAISIA TAI OLUETTUJA TAKUITA. TÄYSI SALLITTU SOVELLETTAVAN LAIN MUKAISESTI KIISTÄMME KAIKISTA NIMENOMAISET TAI OLUETTEET TAKUUT, MUKAAN LUKIEN MUUTTA RAJOITTUMAT MYYNTIKELPOISUUDEN JA SOPIVUUDETTA KOSKEVAT TAKUUT. EMME TAKAA, ETTÄ SIVUSTO TAI MITÄÄN SEN TOIMINTOISTA ON KESKEYTTÖÖN TAI VIRHEETTÖMÄN, ETTÄ VIRHEET KORJAATTAAN TAI ETTÄ MITÄÄN TÄMÄN SIVUSTON OSA, MUKAAN LUKIEN SITÄ, ILMOITUSPALVELUT, KÄYTTÖTARVIKKEET, TAI FREERVEE. TAI MUITA HAITALLISTA KOMPONENTTIA.

EMME TAKAA TAI ANNA MITÄÄN TIETOJA SIVUSTON TAI MATERIAALIEN KÄYTTÖÖN TAI KÄYTÖN TULOKSISTA TÄMÄN SIVUSTON TAI KOLMANSIEN OSAPUOLEN SIVUSTOILLA NIIDEN OIKEUDEN, TARKKUUDEN, AJATTAVUUSEEN.

Sitoudut aina puolustamaan, korvaamaan ja pitämään vaarattomina YRITYSTÄ sen tytäryhtiöitä, niiden seuraajia, luovutuksensaajia, luovutuksensaajia ja lisenssinsaajia sekä heidän vastaavia emo- ja tytäryhtiöitä, edustajia, osakkaita, toimihenkilöitä, johtajia, osakkeenomistajia ja työntekijöitä kaikilta ja vastaan kaikki vaatimukset, kanteen syyt, vahingot, vastuut, kulut ja kulut, mukaan lukien oikeudenkäyntikulut ja kulut, jotka johtuvat tai liittyvät minkä tahansa tässä esitetyn velvoitteen, takuun, edustuksen tai sopimuksen rikkomiseen.

 

Interaktiiviset ominaisuudet

Tämä sivusto voi sisältää erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten ilmoitustauluja, verkkolokeja, chat-huoneita ja sähköpostipalveluita, jotka mahdollistavat palautetta meille ja käyttäjien välisen reaaliaikaisen vuorovaikutuksen, sekä muita ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat kommunikoida muiden kanssa. Jokaisella käyttäjällä on vastuu siitä, mitä ilmoitustauluilla, verkkolokeissa, chat-huoneissa ja muilla sivuston julkisilla julkaisualueilla julkaistaan ​​tai lähetetään minkä tahansa sivuston sähköpostipalvelun kautta – olet yksin vastuussa julkaisemastasi tai lähettämästäsi materiaalista. . Emme hallitse viestejä, tietoja tai tiedostoja, joita sinä tai muut saattavat tarjota Sivuston kautta. Sivuston käytön ehtona on, että et:

 • Rajoita tai estä muita käyttäjiä käyttämästä Sivustoa ja nauttimasta siitä.
 • Käytä Sivustoa esiintyäksesi henkilönä tai yhteisönä tai ilmoittaa väärin tai muuten antaa vääriä tietoja yhteytesi henkilöön tai yhteisöön.
 • Häiritse tai häiritse kaikkia palvelimia tai verkkoja, joita käytetään Sivuston tai sen ominaisuuksien tarjoamiseen, tai riko sivuston tarjoamiseen käyttämiemme verkkojen vaatimuksia, menettelyjä, käytäntöjä tai määräyksiä.
 • Käytä Sivustoa yllyttämään tai rohkaisemaan muita ryhtymään laittomiin toimiin tai aiheuttamaan vammoja tai omaisuusvahinkoja kenelle tahansa.
 • Hanki luvaton pääsy Sivustolle tai mille tahansa tähän sivustoon liitetylle tilille, tietokonejärjestelmälle tai verkkoon esimerkiksi hakkeroinnilla, salasanojen louhinnalla tai muilla laittomilla keinoilla.
 • Hanki tai yritä hankkia materiaalia tai tietoa millä tahansa tavalla, jota ei ole tarkoituksella asetettu saataville tämän sivuston kautta.
 • Käytä Sivustoa minkä tahansa laittoman, uhkaavan, loukkaavan, herjaavan, herjaavan, säädyttömän, vulgaarin, pornografisen, hävyttömän tai sopimattoman tiedon lähettämiseen tai välittämiseen, mukaan lukien rajoituksetta kaikki lähetykset, jotka muodostavat tai rohkaisevat toimintaan, joka olisi rikos. joutua siviilioikeudelliseen vastuuseen tai muuten rikkoa paikallista, osavaltion, kansallista tai kansainvälistä lakia.
 • Käytä Sivustoa minkä tahansa tiedon, ohjelmiston tai muun materiaalin lähettämiseen tai välittämiseen, joka loukkaa tai loukkaa muiden oikeuksia, mukaan lukien materiaali, joka loukkaa yksityisyyttä tai julkisuusoikeuksia tai joka on suojattu tekijänoikeudella, tavaramerkillä tai muulla omistusoikeudella, tai niihin liittyviä johdannaisia ​​ilman omistajan tai oikeudenhaltijan lupaa.
 • Käytä Sivustoa viruksen tai muun haitallisen osan sisältävän tiedon, ohjelmiston tai muun materiaalin lähettämiseen tai lähettämiseen.
 • Käytä Sivustoa minkä tahansa tiedon, ohjelmiston tai muun materiaalin lähettämiseen, välittämiseen tai millään tavalla hyväksikäyttöön kaupallisiin tarkoituksiin tai jotka sisältävät mainoksia.
 • Käytä Sivustoa mainostaaksesi tai pyytääksesi ketään ostamaan tai myymään tuotteita tai palveluita tai tekemään kaikenlaisia ​​lahjoituksia ilman nimenomaista kirjallista lupaamme.
 • Kerää markkinointitarkoituksiin kaikki sähköpostiosoitteet tai muut henkilökohtaiset tiedot, jotka muut sivuston käyttäjät ovat lähettäneet.

YRITYS voi isännöidä ilmoitustauluja, chatteja ja muita julkisia foorumeita Sivustoillaan. Jokainen käyttäjä, joka ei noudata tämän Sopimuksen ehtoja, voidaan erottaa keskustelupalstoilta, keskustelupalstoilla tai muilla julkisilla foorumeilla ja evätä pääsy niille tulevaisuudessa. YRITYS tai sen nimeämät edustajat voivat poistaa tai muuttaa mitä tahansa käyttäjien luomaa sisältöä milloin tahansa mistä tahansa syystä. Viestitaulut, chatit ja muut julkiset foorumit on tarkoitettu käyttäjien ja tilaajien keskustelukeskuksiksi. Näillä julkisilla foorumeilla julkaistuja tietoja ja sisältöä voivat tarjota YRITYKSEN henkilökunta, YHTIÖN ulkopuoliset avustajat tai käyttäjät, jotka eivät ole yhteydessä YHTIÖN, joista osa saattaa käyttää anonyymejä käyttäjänimiä. YRITYS kieltäytyy nimenomaisesti kaikesta vastuusta ja hyväksynnästä eikä esitä minkään mielipiteen, neuvon pätevyyttä, kolmansien osapuolten näillä foorumeilla antamia tai näyttämiä tietoja tai lausuntoja, emmekä ole vastuussa virheistä tai puutteista tällaisissa julkaisuissa tai viesteihin upotetuista hyperlinkeistä. Me, tytäryhtiömme, toimittajamme tai edustajamme eivät ole missään olosuhteissa vastuussa menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat luottamuksestasi näiden foorumien kautta saatuihin tietoihin. Näillä foorumeilla ilmaistut mielipiteet ovat vain osallistujien mielipiteitä, eivätkä heijasta YHTIÖN tai sen tytäryhtiöiden tai tytäryhtiöiden mielipiteitä. toimittajat tai edustajat ovat vastuussa kaikista menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat luottamuksestasi näiden foorumien kautta saatuihin tietoihin. Näillä foorumeilla ilmaistut mielipiteet ovat vain osallistujien mielipiteitä, eivätkä heijasta YHTIÖN tai sen tytäryhtiöiden tai tytäryhtiöiden mielipiteitä. toimittajat tai edustajat ovat vastuussa kaikista menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat luottamuksestasi näiden foorumien kautta saatuihin tietoihin. Näillä foorumeilla ilmaistut mielipiteet ovat vain osallistujien mielipiteitä, eivätkä heijasta YHTIÖN tai sen tytäryhtiöiden tai tytäryhtiöiden mielipiteitä.

YRITYKSELLÄ ei ole minkäänlaista velvollisuutta valvoa sisältöä tai julkaisuja ilmoitustauluilla, chat-huoneissa tai muilla sivustojen julkisilla foorumeilla. Ymmärrät kuitenkin ja hyväksyt, että meillä on ehdoton oikeus valvoa sitä oman harkintamme mukaan. Lisäksi pidätämme oikeuden muuttaa, muokata, kieltäytyä lähettämästä tai poistamasta mitä tahansa julkaisua tai sisältöä kokonaan tai osittain mistä tahansa syystä ja paljastaa tällaista materiaalia ja niiden välittämiseen liittyviä olosuhteita mille tahansa kolmannelle osapuolelle tyydyttääksemme. kaikki sovellettavat lait, määräykset, oikeusprosessit tai viranomaispyynnöt sekä suojellaksemme itseämme, asiakkaitamme, sponsoreita, käyttäjiä ja vierailijoita.

Sisällytämme toisinaan pääsyn verkkoyhteisöön osana ohjelmiamme. Haluamme jokaisen jäsenen tuovan lisäarvoa ryhmään. Tavoitteemme on tehdä yhteisöstäsi arvokkain yhteisö, jonka jäsen olet. Siksi pidätämme oikeuden poistaa kenet tahansa milloin tahansa. Teemme näin harvoin, mutta haluamme kertoa sinulle, kuinka vakavasti suhtaudumme yhteisöihin.

 

Rekisteröinti

Käyttääksemme tiettyjä Sivuston ominaisuuksia saatamme pyytää sinua antamaan tiettyjä väestötietoja, mukaan lukien sukupuolesi, syntymävuotesi, postinumerosi ja maasi. Lisäksi, jos päätät kirjautua käyttämään tiettyä Sivuston ominaisuutta, kuten chat-huoneita, verkkolokeja tai ilmoitustauluja, sinua saatetaan myös pyytää rekisteröitymään meille annetulla lomakkeella, ja tällainen rekisteröinti voi edellyttää sinua antaa henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sitoudut antamaan oikeita, tarkkoja, ajantasaisia ​​ja täydellisiä tietoja itsestäsi Sivuston rekisteröintilomakkeen kehotusten mukaisesti. Jos meillä on perusteltua syytä epäillä, että tällaiset tiedot ovat virheellisiä, epätarkkoja tai epätäydellisiä, meillä on oikeus keskeyttää tai lopettaa tilisi ja kieltäytyä kaikesta tämänhetkisestä tai tulevasta Sivuston (tai sen osan) käytöstä.

 

Salasanat

Käyttääksesi tiettyjä Sivuston ominaisuuksia tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka saat Sivuston rekisteröintiprosessin kautta. Olet vastuussa salasanan ja tilin luottamuksellisuuden säilyttämisestä ja olet vastuussa kaikista toiminnoista (joko sinä tai muut), jotka tapahtuvat salasanasi tai tilisi alla. Sitoudut ilmoittamaan meille välittömästi salasanasi tai tilisi luvattomasta käytöstä tai muista tietoturvaloukkauksista ja varmistamaan, että poistut tililtäsi jokaisen istunnon lopussa. Emme voi emmekä ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, että et ole suojannut salasanaasi tai tilitietojasi.

 

Vastuun rajoitus

EMME MISSÄÄN OLOSUHTEEN MUKAAN MUKAAN MUKAAN MUKAAN MUKAAN RAJOITTUMAAN HUOLIMISUMMAAN, EMME, TYTÄRYHTIÖMME JA EMOYHTIÖMME TAI TYTÄRYHTIÖIEMME OLE VASTUUSSA MISTÄÄN SUORISTA, EPÄSUORISTA, SATUNNAISISTA, SATUNNAISISTA, ERIKOIS- TAI SEURAUKSISTA KÄYTÖSTÄ SIVUSTO, MUKAAN lukien VIESTIT, BLOGIT, MUIDEN KOMMENTIT, KIRJAT, SÄHKÖPOSTIT, TUOTTEET TAI PALVELUT TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN MATERIAALIT, TUOTTEET TAI PALVELUT, JOITA ON SAATAVILLA SIVUSTON KAUTTA TAI MEIDÄMME MILLOIN MILLOIN MILLOIN MILLOIN NÄYTETTYÄ TOIMINTA VARTEN. TÄLLAISTEN VAHINGON MAHDOLLISUUDESTA. (KOSKA JOTKUT OSAVALTIOT EIVÄT SALLI TIETTYJEN VAHINGOLUOKKIEN POISsulkemista TAI RAJOITTAMISTA, EDELLÄ OLEVA RAJOITUS EI EHKÄ KOSKE SINUA. TÄLLAISISSA VALTIOISSA MEIDÄN VASTUUME JA TYTÄRYHTIÖIDEN VASTUU RAJOITTAA JA RAJOITTAA TAI VASTUU. TÄLLÄ VALTION LAIN MUKAISESTI. ) TUNNUSTAT JA HYVÄKSYT, ETTÄ EMME OLE VASTUUSSA MISTÄÄN KÄYTTÄJÄN HYÖVÄKSI, LOUKKAAVISTA TAI LAITTOISTA KÄYTTÖTAPASTA. JOS OLET TYYTYVÄINEN SIVUSTOON, SIVUSTON MATERIAALeihin, TUOTTEISIIN TAI PALVELUIHIN TAI SIVUSTOON JOIHIN EHTOIHIN, AINOA JA YKSINOMAINEN KORJAUSKONE ON LOPETTAA TUOTTEEN JA PALVELUN TAI SIVUSTOJEN KÄYTTÖ. YRITYS EI OLE SIJOITUSNEUVONTAPALVELUA, EI OLE SIJOITUSNEUVONTAJA EIKÄ TARJOA HENKILÖKOHTAISTA TALOUDELLISTA NEUVONTA TAI TOIMI RAHOITUSNEUVONTANA.

MEIDÄMME OLEMASSA VAIN KOULUTUSTARKOITUKSESSA, JA TÄSSÄ SEKÄ TUOTTEISSA JA PALVELUISSA SISÄLTYVÄT MATERIAALIT JA TIEDOT OVAT VAIN YLEISIÄ TIEDOTUSTARKOITUKSIA. MITÄÄN ANTAMME TIEDOT EI OLE TARKOITETTU SIJOITUKSEKSI, VERO-, TILINPÄÄTÖS- TAI OIKEUDELLEKSI, TARJOUKSEKSI TAI OSTOTARJOUKSEEN TAI MYYNTITARJOUKSEEN TARJOUKSENA TAI YHTIÖN TAI SUOSITUKSEN TAI SUOSITUKSEN TUNNISTUKSENA. TIETOIMME EI TULE LUOTTAA ARVOPAPERISOPIMUSTEN TAI MUIDEN SIJOITUSTEN TARKOITUKSESSA.

EMME TARJOA TAI TARJOA VERO-, LAKI- TAI SIJOITUSNEUVONTA, JA SINÄ OLET VASTUUSSA VEROTUS-, LAKI- TAI RAHOITUSAmmattilaisten NEUVONTASTA ENNEN KUIN TOIMITTAMME ANTAMME TIEDON MUKAAN.

TÄMÄ SIVUSTO ON JATKUVAAN KEHITTYMISESSÄ, EIKÄ YHTIÖ MYÖTÄ MINKÄÄN TAKUITA, OLUETTUA TAI NIMENOMAA, SEN TARKKUUDESTA, TÄYDELLISESTÄ TAI SOVELTUVUUDESTaan MINKÄÄN TARKOITUKSEEN. YHTIÖ TAI SEN TYTÄRYHTIÖT eivät ole esittäneet mitään vastinetta tulevista tuloista, kuluista, myyntimääristä tai mahdollisesta kannattavuudesta, joita voidaan saada TÄMÄN OHJELMAAN osallistumisesta.

 

Irtisanominen

Voimme peruuttaa tai lopettaa oikeutesi käyttää Sivustoa tai mitä tahansa sen osaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Peruuttamisen tai irtisanomisen tapauksessa sinulla ei ole enää oikeutta käyttää sivuston osaa, johon peruutus tai irtisanominen vaikuttaa. Sivustolta ladattua materiaalia koskevat sinulle asetetut rajoitukset sekä näissä palveluehdoissa esitetyt vastuuvapauslausekkeet ja rajoitukset pysyvät voimassa. Palautusoikeus.

Ostamasi tuotteen tai palvelun tai lipun tapahtumaan voi tarjota tai ei välttämättä saada hyvitystä. Jokainen tuote, palvelu, tapahtuma tai kurssi määrittelee oman hyvityskäytäntönsä.

 

Muu

Digital Millennium Copyright Act of 1998 (“DMCA”) tarjoaa tekijänoikeuksien haltijoille, jotka uskovat, että Internetissä näkyvä materiaali loukkaa heidän Yhdysvaltain tekijänoikeuslain mukaisia ​​oikeuksiaan, oikeusturvakeinoja.
Jos uskot vilpittömässä mielessä, että YRITYKSEN isännöimä materiaali loukkaa tekijänoikeuksiasi, sinä tai edustajasi voi lähettää YHTIÖLLE ilmoituksen, jossa vaaditaan materiaalin poistamista tai pääsyn estämistä.
Tekijänoikeuden omistajan tai sen puolesta valtuutetun henkilön tekemää ilmoitusta, joka ei täytä DMCA:n vaatimuksia, ei pidetä riittävänä ilmoituksena eikä sen katsota antavan YHTIÖN todellista tietoa tosiasioista tai olosuhteista, joista loukkaava materiaali tai olosuhteet ovat peräisin. teot ovat ilmeisiä.
Jos uskot vilpittömässä mielessä, että sinua vastaan ​​on tehty virheellisesti ilmoitus tekijänoikeusloukkauksesta,
DMCA sallii sinun lähettää YHTIÖLLE vastailmoituksen.
Kaikkien ilmoitusten ja vastailmoitusten on täytettävä kulloinkin voimassa olevat DMCA:n asettamat lakisääteiset vaatimukset. katsohttp://www.loc.gov/copyrightsaadaksesi lisätietoja.
YHTIÖN Tekijänoikeusasiamiehelle tekijänoikeusloukkausvaatimuksista tai vastailmoituksista voi ottaa yhteyttä seuraavasti:roger@tentrentals.fi
.

Tämä Sopimus sitoo YRITYSTÄ ja meidän vastaavia luovuttajiamme, seuraajiamme, perillisiä ja laillisia edustajiamme ja hyödyttää niitä. Tätä Sopimusta tai mitään sen mukaisia ​​oikeuksia ei saa siirtää ilman YRITYKSEN etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Yllä olevasta huolimatta YRITYS voi vapaasti siirtää kaikki tämän sopimuksen mukaiset oikeudet ja velvollisuudet mille tahansa sidosyritykselle tai mille tahansa sen kokonaan omistamille tytäryhtiöille. Näihin käyttöehtoihin sovelletaan SUOMEN valtion lakeja ja niitä tulkitaan niiden mukaisesti, ja kaikki riidat ratkaistaan ​​SUOMESSA sitovan välimiesmenettelyn alaisena. Jos jokin tämän sopimuksen ehto on lainvastainen, mitätön tai jostain syystä täytäntöönpanokelvoton, kyseinen määräys katsotaan erotettavaksi tästä sopimuksesta, eikä se vaikuta muiden ehtojen pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

 

Vastuuvapauslauseke

Vaikka se on erittäin epätodennäköistä, tätä käytäntöä voidaan muuttaa milloin tahansa harkintamme mukaan. Jos meidän tulee päivittää tätä käytäntöä, julkaisemme päivitykset tälle sivulle verkkosivustollamme.


Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tietosuojakäytännöstämme, osoita ne osoitteeseen: roger@tentrentals.fi

Avoin chatti
1
💬 Tarvitsetko apua?
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua?